ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου προς Τσίπρα: Η μεσαία τάξη γνωρίζει καλά ποιος την στήριξε

Οικονόμου προς Τσίπρα: Η μεσαία τάξη γνωρίζει καλά ποιος την στήριξε
INTIME/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ειδική αναφορά στις οικονομικές ελαφρύνσεις προς τη μεσαία τάξη, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Οικονόμου, σημείωσε πως η κυβέρνηση προχώρησε σε μια σειρά από ελαφρύνσεις τις οποίες η μεσαία τάξη, αναγνωρίζει και «δεν ξεχνά».

«Στην αποψινή του συνέντευξη ο κ. Τσίπρας θέλησε να δείξει ότι ενδιαφέρεται για την μεσαία τάξη. Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που θέλουμε διακαώς να γίνει για να αναδειχθεί η αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου για την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Open και συνέχισε:

«Η μεσαία τάξη γνωρίζει καλά ποιος μείωσε φορολογικούς συντελεστές για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, ποιος μείωσε τον ΕΝΦΙΑ, ποιος μείωσε τις ασφαλιστικές εισφορές και την προκαταβολή φόρου, ποιος ανέστειλε για το 2021 την εισφορά αλληλεγγύης».

«Γνωρίζει ποιος κατά την διάρκεια της πανδημίας, στήριξε την μεσαία τάξη με επιστρεπτέες και μη επιστρεπτέες προκαταβολές, με έκπτωση ενοικίων, με το πρόγραμμα «Γέφυρα» για την επιδότηση δανείων πρώτης κατοικίας και τόσα άλλα. Αυτά και πολλά ακόμη τα γνωρίζει η μεσαία τάξη. Και τα γνωρίζει και δεν ξεχνά», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Τσίπρας: Εισαγωγή «αρίστων» αφού δεν βρήκε στη ΝΔ επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ