ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόνο ένας ανεμβολίαστος βουλευτής μας απαντούν πηγές της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Απάντηση στους υπαινιγμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας υπάρχουν ανεμβόλιαστοι βουλευτές, δίνει η ΝΔ.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμη πηγή, υγειονομικά καλυμμένοι είναι οι 157 από τους 158 γαλάζιους βουλευτές. Η ίδια πηγή, απαντώντας στην ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση αν είναι όλη η ΚΟ εμβολιασμένη, ανέφερε πως μόνος ένας /μια βουλευτής δεν έχει εμβολιαστεί, επικαλούμενος/η λόγους που δικαιολογούν υγειονομικά τον μη εμβολιασμό του. Φέρεται μάλιστα, να έχει προσκομίσει και τα σχετικά έγγραφα.

Οι 157 κυβερνητικοί βουλευτές έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση πως έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα, ο Α΄Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης είχε αναφέρει πως ο αριθμός των ανεμβολίαστων βουλευτών ανέρχεται σήμερα σε 5.

Οι βουλευτές αυτοί, θα προσέρχονται στη Βουλή έχοντας υποβληθεί σε δύο εβδομαδιαία τεστ, στα αποτελέσματα των οποίων θα έχει πρόσβαση ο γιατρός της Βουλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης