ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διαγραφή Μπογδάνου από τη Νέα Δημοκρατία

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διαγραφή Μπογδάνου από τη Νέα Δημοκρατία
ΙΝΤΙΜΕ/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο αίτημά του, να διαγράψει η Νέα Δημοκρατία τον βουλευτή της Κωνσταντίνο Μπογδάνου, μετά την αναδημοσίευση ακροδεξιού δημοσιεύματος, επανέρχεται με νέα ανακοίνωσή του σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης δυο μέρες τώρα καλύπτει και δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο που στοχοποίησε νήπια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του, τονίζοντας ότι «επιβεβαιώνει ότι είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός, που φοβάται ακόμα και έναν Μπογδάνο».

«Όσο για τη Δικαιοσύνη», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση, «συνεχίζει να κωφεύει για τη σωρεία αδικημάτων από τη δημοσιοποίηση στοιχείων ανηλίκων και τη στοχοποίηση τους με τον ρατσιστικό οχετό του βουλευτή της ΝΔ», υπογραμμίζοντας ότι «σε μια ευνομούμενη Πολιτεία η παρέμβαση της θα θεωρούνταν αυτονόητη».

Να απομακρύνει τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο από τη Κ.Ο της ΝΔ ζητάει εμμέσως πλην σαφώς από τον πρωθυπουργό και το Κίνημα Αλλαγής.

Σε χθεσινό σχόλιο του Γραφείου Τύπου, το Κίνημα Αλλαγής τονίζει ότι «η παραμονή του βουλευτή Μπογδάνου στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα σημάνει, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως οι ιδέες και οι πρακτικές του είναι ανεκτές» και προσθέτει: «Η ευθύνη ανήκει πλέον στον κ. Μητσοτάκη».

Επίσης το ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει άθλια, θρασύδειλη και ακροδεξιά πράξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό τη δημοσιοποίηση ονομάτων αλλοδαπών μαθητών νηπιαγωγείου από κυβερνητικό βουλευτή.

Η κίνηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, να κοινοποιήσει δημοσίευμα με ονόματα μικρών μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας, που είναι μετανάστες, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, σκληρή ανακοίνωση για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την Τετάρτη και το ΚΚΕ, κατηγορώντας τον κ. Μπογδάνο ότι «εξελίσσεται σε κατά συρροή χαφιέ».

Απέσυρε το δημοσίευμα ο Μπογδάνος

«Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού», έγραψε χθες ο βουλευτής, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση της ιστοσελίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ