Freedom Pass: Αυξάνεται η διάρκειά του για τα παιδιά 15-17 ετών που θα εμβολιαστούν
Ανανεώθηκε:
Πέντε μήνες αντί για τρεις που αρχικά προβλεπόταν θα έχει ισχύ το Freedom Pass των 50GB που θα παρέχεται δωρεάν στα παιδιά ηλικίας 15-17 ετών που θα εμβολιαστούν μέχρι το τέλος του έτους.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά που η ενεργοποίηση του πακέτου των δωρεάν δεδομένων θα ισχύει από την ημέρα του εμβολιασμού και για πέντε μήνες.
«Το Freedom Pass για τους νέους 18-24 ετών λειτούργησε ευεργετικά και δημιούργησε κινητικότητα», είπε στη Βουλή και πρόσθεσε πως έχει εμβολιαστεί πάνω από το 50%.
Ειδικότερα, από τους 434.000 νέους που εμβολιάστηκαν έχουν ενεργοποιήσει το Freedom Pass 383.000.
Ο κ. Γεωργαντάς απέρριψε την κριτική για εξαγορά των νέων, κάνοντας λόγο για μια πράξη ενθάρρυνσης και επιβράβευσης. Πρόσθεσε ακόμη, πως 102.000 νέοι 15-17 ετών είτε έχουν κάνει, είτε έχουν προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους.
«Η Ιταλία δεν δέχεται τελεσίγραφα από το εξωτερικό», απαντά η Μελόνι στην Μαδρίτη για τη Σένγκεν
19:08
Ρωσικές επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Naftogaz στη ανατολική Ουκρανία
18:57
Στο «αέρα» η νέα αίθουσα χορού του Τραμπ στο Λευκό Οίκο - Εφετείο των ΗΠΑ μπλοκάρει τις εργασίες
18:46
Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα: «Φεύγω με την καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη»
18:35