Ποτάμι: Επίθεση στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στην Ειδομένη
«Τα νέα επεισόδια στην Ειδομένη, με εμπλοκή μάλιστα δυνάμεων της FYROM, πρέπει επιτέλους να σημάνουν συναγερμό στην κυβέρνηση», σχολίασε το Ποτάμι για σημερινά επεισόδια.
Το Ποτάμι σε σχετική ανακοίνωση του προειδοποιεί ότι «αν συνεχίσουν τον μακάριο ύπνο τους και δεν αντιδράσουν, θα είναι υπεύθυνοι για τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα ακολουθήσουν. Οι ακραίοι κάθε πλευράς, παράλληλα με τις μαφίες κάθε είδους, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την Ειδομένη ως το σκηνικό μιας αποκρουστικής παράστασης που όμως τους αφήνει κέρδη. Θύματα σε κάθε περίπτωση είναι οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι πρόσφυγες που πλιατσικολογούν οι μαφίες».
Στην ανακοίνωση του το Ποτάμι υποστηρίζει ότι η Ειδομένη και ο Πειραιάς πρέπει να πάψουν να "διαφημίζονται" στις ευρωπαϊκές εφημερίδες ως "οι φαβέλες της Ευρώπης" και καταλήγει: «Ζητάμε από τον κ.Τσίπρα να αλλάξει επιτέλους θεωρία. Τα προβλήματα όταν δεν τα λύνεις δεν αμβλύνονται όπως νομίζει, αντιθέτως σαπίζουν και επεκτείνονται».
Τρίκαλα: Πώς απατεώνες άρπαξαν από ηλικιωμένη 25.000 ευρώ - Συνελήφθησαν οι δράστες
11:22
Βουλή: Έναρξη της νέας τακτικής Συνόδου με τον καθιερωμένο αγιασμό
11:21
Νεκρός βρέθηκε ο 27χρονος που είχε εξαφανιστεί από το χωριό Μυρσίνη στα Γρεβενά
11:13
Ο Μάριος Φραγκούλης φέρνει την πιο λαμπερή-γιορτινή παράσταση στο Christmas Theater τη Δευτέρα 14/12
11:07