Ποτάμι: Επίθεση στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στην Ειδομένη
«Τα νέα επεισόδια στην Ειδομένη, με εμπλοκή μάλιστα δυνάμεων της FYROM, πρέπει επιτέλους να σημάνουν συναγερμό στην κυβέρνηση», σχολίασε το Ποτάμι για σημερινά επεισόδια.
Το Ποτάμι σε σχετική ανακοίνωση του προειδοποιεί ότι «αν συνεχίσουν τον μακάριο ύπνο τους και δεν αντιδράσουν, θα είναι υπεύθυνοι για τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα ακολουθήσουν. Οι ακραίοι κάθε πλευράς, παράλληλα με τις μαφίες κάθε είδους, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την Ειδομένη ως το σκηνικό μιας αποκρουστικής παράστασης που όμως τους αφήνει κέρδη. Θύματα σε κάθε περίπτωση είναι οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι πρόσφυγες που πλιατσικολογούν οι μαφίες».
Στην ανακοίνωση του το Ποτάμι υποστηρίζει ότι η Ειδομένη και ο Πειραιάς πρέπει να πάψουν να "διαφημίζονται" στις ευρωπαϊκές εφημερίδες ως "οι φαβέλες της Ευρώπης" και καταλήγει: «Ζητάμε από τον κ.Τσίπρα να αλλάξει επιτέλους θεωρία. Τα προβλήματα όταν δεν τα λύνεις δεν αμβλύνονται όπως νομίζει, αντιθέτως σαπίζουν και επεκτείνονται».
Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι - Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν (vids)
18:12
Τέμπη: Διεκόπη για τις 9 Ιανουαρίου η δίκη για τα «χαμένα βίντεο» - Τι είπαν Καρυστιανού - Ρούτσι
18:04
Μνημόνιο Συνεργασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού: «Επισφραγίζει σχέση κοινής αποστολής»
17:59
Λάρισα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων
17:55