Συνάντηση Μητσοτάκη με τον ομογενή βουλευτή των ΗΠΑ Γκας Μπιλιράκη
Ανανεώθηκε:
Οι διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και η πορεία σημαντικών νομοσχεδίων άμεσου ελληνικού ενδιαφέροντος που προωθούνται στο αμερικανικό Κογκρέσο, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον εκ καταγωγής Καλύμνιο ομογενή, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Γκας Μπιλιράκη.
Οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Γκας Μπιλιράκης συνομίλησαν για τον ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα ως πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή, αλλά και μέσω των σχημάτων περιφερειακής συνεργασίας στα οποία συμμετέχει, ενώ επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων.
Συζητήθηκε ακόμα η πορεία σημαντικών νομοσχεδίων άμεσου ελληνικού ενδιαφέροντος που προωθούνται στο αμερικανικό Κογκρέσο, αλλά και τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης των ελληνοαμερικανικών σχέσεων με τη συμβολή της ομογένειας.
Ο Γκας Μπιλιράκης, ο οποίος πρόσφατα τιμήθηκε για την προσφορά του στην Ελλάδα και την ομογένεια των ΗΠΑ και για το συνολικό πολιτικό του έργο από τον γενικό γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Ιωάννη Χρυσουλάκη, έχει διατελέσει βουλευτής στην πολιτειακή Βουλή της Φλόριντα από το 1999 έως το Νοέμβριο 2006, οπότε και εξελέγη στην ομοσπονδιακή Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου πλέον υπηρετεί την τέταρτη συναπτή θητεία του.
Απείλησε τη γειτόνισσά του με όπλο ρέπλικα στο Χαλάνδρι – Έβγαλε μαχαίρι σε αστυνομικούς
10:50
Νόμος Κατσέλη: Με μειωμένο τόκο οι επόμενες δόσεις- Πώς θα υπολογιστούν οι καταβολές που έχουν γίνει
10:49
Αποκατάσταση πίνακα του Ρέμπραντ αποκάλυψε κρυμμένο μήνυμα – Είχαν «σβήσει» τουρμπάνι
10:36
Οργανισμός Ενέργειας: «Προηγμένο σύστημα επαλήθευσης ζητά ο Γκρόσι για το Ιράν μετά τη σύγκρουση»
10:33