ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: Αναβάλλει τις προεκλογικές εκδηλώσεις - «Δεν μου πάει η καρδιά... Φώφη, περαστικά»

Λοβέρδος: Αναβάλλει τις προεκλογικές εκδηλώσεις - «Δεν μου πάει η καρδιά... Φώφη, περαστικά»
ΙΝΤΙΜΕ / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Την αναβολή των προεκλογικών δραστηριοτήτων του αποφάσισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, μετά την αρνητική εξέλιξη της επιδείνωσης της κατάστασης υγείας της Φώφης Γεννηματά.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Λοβέρδος, ανακοίνωση την απόφασή του αυτή, γράφοντας πως «δεν του πάει η καρδιά» ενώ παράλληλα εύχεται περαστικά στη Φώφη Γεννηματά που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Αναβάλλω την αποψινή ανοικτή προεκλογική ομιλία μου στο Μαρούσι. Αναβάλλω την αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Caravel. Ακυρώνω όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχω κλείσει. Γιατί δεν μου πάει η καρδιά. Φώφη, περαστικά και γρήγορα σιδερένια» έγραψε σε tweet του.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μεταφέρθηκε εκτάκτως την Τρίτη το βράδυ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε συμπτώματα ειλεού. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής νόσου.

Αναλυτικά, το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.»

Μετά την υποτροπή της κατάστασής της, η κ. Γεννηματά ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς της για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ .

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και
αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική
διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ