ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: Βλέπει σε κάθε φυσικό φαινόμενο μια ευκαιρία αντιπολίτευσης

Οικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: Βλέπει σε κάθε φυσικό φαινόμενο μια ευκαιρία αντιπολίτευσης
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει σε γραπτή του δήλωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή ανάρτηση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νάσου Ηλιόπουλου, για την κακοκαιρία που πλήττει το λεκανοπέδιο και άλλες περιοχές της χώρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει σε κάθε φυσικό φαινόμενο μια ευκαιρία αντιπολίτευσης. Με φρικτούς λαϊκισμούς και ευφυολογήματα ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει: "Πλημμύρισε ένα σχολείο; Φταίει η κυβέρνηση". Και με την ευκαιρία, "όχι στην αξιολόγηση" και πάλι "όχι στην ελληνογαλλική συμφωνία". Αυτός ήταν πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν αλλάζει», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου και συνεχίζει:

«Στα σοβαρά τώρα. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και φυσικά την ταλαιπωρία των πολιτών από ένα φαινόμενο πολύ μεγάλης έντασης, όπως έχουν προειδοποιήσει οι επιστήμονες. Η πυροσβεστική και η αστυνομία σπεύδουν να βοηθήσουν, το 112 έχει ενεργοποιηθεί και το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας συντονίζει το σύνολο του κρατικού μηχανισμού για να προστατεύσουμε ανθρώπινες ζωές, δημόσιες υποδομές και ιδιωτικές περιουσίες», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση προσπαθεί να ρίξει αλλού τις ευθύνες

Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του στο facebook είχε επισυνάψει βίντεο από το σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο είχε πλημμυρίσει και οι μαθητές απομακρύνονται από την τάξη πάνω σε μία αυτοσχέδια γέφυρα από θρανία, γράφοντας πως οι εικόνες αυτές προκαλούν θυμό.

«Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά μονότονα θα προσπαθήσει να ρίξει τις ευθύνες κάπου αλλού. Περιμένουμε να δούμε εάν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα επικαλεστεί ξανά τον Θεό ή θα είναι πιο δημιουργικός αυτή τη φορά», ανέφερε στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων ο κ. Ηλιόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ