ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Πλεύρη - Πολάκη για τον Τσιόδρα: «Αήθης επίθεση στο πρόσωπο του καθηγητή»

Κόντρα Πλεύρη - Πολάκη για τον Τσιόδρα: «Αήθης επίθεση στο πρόσωπο του καθηγητή»
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η παρέμβαση του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της προσπάθειας πειθούς για την σημασία του εμβολιασμού έναντι του κορωνοϊού, πυροδότησε κόντρα μεταξύ του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Πλεύρης κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη για αντιεμβολιαστικό οίστρο ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «αήθη επίθεση το πρόσωπο του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα».

«Η αήθης επίθεση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο πρόσωπο του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται για την θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Πλεύρης και συνεχίζει:

«Ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία απέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και να μην κινδυνεύουν».

«Ο κ. Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικο οίστρο, αγνοώντας τα επιστημονικά δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να «χαϊδεύει» το αντιεμβολιαστικο κίνημα», καταλήγει ο υπουργός Υγείας.

Επιστρατεύεται ο Τσιόδρας: Έρχεται δύσκολος χειμώνας - Ασφαλή και αποδοτικά τα εμβόλια

Πολάκης: Ο Τσιόδρας έχει ευθύνη για τους νεκρούς από κορωνοϊό

Σημειώνεται ότι με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, επιρρίπτει ευθύνες και στον Σωτήρη Τσιόδρα για τους θανάτους από κορωνοϊό στην Ελλάδα και επιμένει ότι με τα μονοκλωνικά αντισώματα θα «είχαν γλιτώσει οι μισοί από τους 15.500 που χάσαμε», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη, καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωνοϊό!!Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να 'μαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!!! (φωτο1-2)ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!! Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!Αυτό το ξέρεις καλά ! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4)Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να 'μαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!Αλλά δεν φταις εσύ… άλλοι φταίνε…!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ