ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμητρα Παπανδρέου: Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυστηρά ακατάλληλος – Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει ΠΑΣΟΚ

Δήμητρα Παπανδρέου: Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυστηρά ακατάλληλος – Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει ΠΑΣΟΚ

Σε μία συνέντευξη-ποταμό η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σχολιάζει τις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου και τα όσα συμβαίνουν στη μάχη για την προεδρία του κόμματος.

Μιλώντας στο Νewsbomb.gr, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου υποστηρίζει ότι «ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει, ΠΑΣΟΚ για μένα ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και το πήρε μαζί του».

Η κ. Δήμητρα Παπανδρέου εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου, επισημαίνοντας πως διέλυσε το ΠΑΣΟΚ το 2015, μετά έφτιαξε ένα ασήμαντο κόμμα και τώρα θα διαλύσει και αυτό τον χώρο.

Και συνεχίζει: Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυστηρά ακατάλληλος. Είναι εκείνος που απεμπόλησε την εθνική στρατηγική του Ανδρέα, είναι ο άνθρωπος που έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, που έβαλε στη φτώχεια τους Ελληνες, που κατέστρεψε τη μεσαία τάξη, που διέλυσε την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και που ήταν μοιραίος και ως τοποτηρητής του Σόρος, άλλαξε το σκηνικό τότε με τα Σκόπια και παραχώρησε ενδοτικά το όνομα «Μακεδονία».

Υποστηρίζει μάλιστα πως η πρώτη γενιά χτίζει, η δεύτερη επεκτείνει και η τρίτη καταστρέφει.

Αναφορικά με τους υποψηφίους για τη θέση του προέδρου το Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζει: «Κάποιοι είναι λαγοί και κάποιοι κωμικοτραγικές φιγούρες και ας πάψουν να χρησιμοποιούν το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου. Για το Γιώργο θα τον χαρακτήριζα ανάξιο γιο του Ανδρέα Παπανδρέου».

Επιπλέον εκτιμά πως αν εκλεγεί ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεωρεί πως έχει ανοικτή γραμμή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού υπάρχουν στελέχη που πρόσκεινται στο Γιώργο Παπανδρέου και έχουν προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τη Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου στην Αμαλία Κάτζου και το Newsbomb.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ