ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Η Φώφη έφυγε από τη ζωή όπως έζησε τη ζωή, έντιμη και αγωνίστρια

Σαμαράς: Η Φώφη έφυγε από τη ζωή όπως έζησε τη ζωή, έντιμη και αγωνίστρια
ΙΝΤΙΜΕ

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξέδωσε μια συγκινητική ανακοίνωση για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

«Πόσο κρίμα! Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις.

Το να αποχαιρετήσω την Φώφη Γεννηματά, μια νέα γυναίκα, μητέρα, σύζυγο, συμπατριώτισα κι άξια πολιτικό, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Η Φώφη έφυγε από τη ζωή όπως έζησε τη ζωή: έντιμη κι αγωνίστρια! Ο πολιτικός κόσμος είναι πιο φτωχός. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλληπητήρια. Ήταν τιμή μου που γνώρισα και συνεργάστηκα με τον άνθρωπο και πολιτικό Φώφη Γεννηματα. Αιωνία της η μνήμη!», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός.

Οικονόμου: Θλίψη και οδύνη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

«Η είδηση απώλειας της Φώφης Γεννηματά μας συγκλόνισε όλους. Ήταν μια σπουδαία πολιτικός, μια σπουδαία γυναίκα με πίστη στη Δημοκρατία. Μια γυναίκα που πάλεψε με γενναιότητα για τις αξίες και τα πιστεύω της. Εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά σε ηλικία 56 ετών, μετά από μία γενναία μάχη με τον καρκίνο, έχει επισκιάσει την επικαιρότητα σκορπώντας θλίψη στην πολιτική σκηνή.

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους της, την οικογένειά της, στο Κίνημα Αλλαγής. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσγειώνεται σε λίγα λεπτά στη Σαουδική Αραβία. Έχει ήδη ενημερωθεί για την τραγική εξέλιξη και αναμένεται η τοποθέτησή του», συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ