Κώστας Καραμανλής: Αποχαιρετούμε τη Φώφης Γεννηματά με σεβασμό στη συνεπή πορεία της
«Αποχαιρετούμε τη Φώφης Γεννηματά με σεβασμό στη συνεπή πορεία της, στην αξιοπρεπή πολιτική της διαδρομή, στη γενναιότητα με την οποία έδωσε την πιο δύσκολη μάχη της. Στην οικογένειά της εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου», ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.
Η κηδεία της Φώφης Γεννηματά θα γίνει την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, η σορός της θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στις 10:00 πμ στην Μητρόπολη Αθηνών.
Στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά η ταφή της στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Η Φώφη Γεννηματά έφυγε σήμερα στις 12:04 το μεσημέρι σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και νοσηλευόταν από τις 12 Οκτωβρίου μετά από υποτροπή της βασικής της νόσου.
Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ ενισχύουν τη στρατιωτική δύναμη για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας
23:57
Σεισμός 6,1 βαθμών στα ανοικτά των δυτικών ακτών του Μεξικού
23:50
«Καμία πρόοδος» στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ, λέει ο ΥΠΕΞ της Κούβας
23:48
Τραγωδία από τη φωτιά στο Δερβένι: Εντοπίστηκε σορός στο σπίτι του 66χρονου που είχε βρεθεί νεκρός
23:41