ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος για απόφαση Ιεράς Συνόδου: Η κυβέρνηση γελοιοποιείται

Ηλιόπουλος για απόφαση Ιεράς Συνόδου: Η κυβέρνηση γελοιοποιείται
Intime

Απάντηση σε όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τον τροπό που πρέπει να εισέρχονται οι πιστοί στις εκκλησίες λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. 

Ο Νάσος Ηλιόπουλος στην απάντησή του, καλεί την κυβέρνηση να υιοθετήσει άμεσα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για υποχρέωση τεστ κατά την είσοδο ανεμβολίαστων πιστών στις εκκλησίες, ενώ σημείωσε πως η πρόταση της Ιεράς Συνόδου, κινείται στο ίδιο πνεύμα.

Ολόκληρη η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Σήμερα μάθαμε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει μεταξύ άλλων και την ικανότητα να ταξιδεύει πίσω στον χρόνο.

Χθες επιχειρηματολογούσε υπέρ της εξαίρεσης της εκκλησίας από τα μέτρα προστασίας. Σήμερα μάθαμε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι κόντρα στην χθεσινή του άποψη επικοινώνησε με την Εκκλησία της Ελλάδας και το αποτέλεσμα αυτής της επικοινωνίας ήταν η σημερινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η απόφαση της Ιεράς Συνόδου λήφθηκε σε χθεσινή συνεδρίαση.

Η γελοιοποίηση της κυβέρνησης και η προσπάθεια πολιτικάντικης εκμετάλλευσης των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη θα ήταν μικρό πρόβλημα - αφού πλέον είναι κάτι συνηθισμένο -, αλλά αυτή τη φορά σχετίζεται με ένα σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας.

Για να τελειώσει αυτό το γαϊτανάκι ανευθυνότητας και υποκρισίας καλούμε την κυβέρνηση να υιοθετήσει άμεσα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ. για υποχρέωση τεστ κατά την είσοδο ανεμβολίαστων πιστών στις εκκλησίες. Η πρόταση της Ιεράς Συνόδου, που κινείται στο ίδιο πνεύμα, απλά εκθέτει ακόμα περισσότερο τον κ. Μητσοτάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ