ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για τον εμβολιασμό κατά Covid με αιχμή για Γεωργιάδη

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για τον εμβολιασμό κατά Covid με αιχμή για Γεωργιάδη
INTIME / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού παρουσιάζει μέσω της σελίδας του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας.

Το διαφημιστικό σποτ περνά το μήνυμα «Εμβολιαζόμαστε- Είμαστε θετικοί στη ζωή», αλλά και μια δόση κριτικής στον Άδωνι Γεωργιάδη για τη φράση του «μην σώσεις να εμβολιαστείς», η οποία ακούγεται κατά τη διάρκεια του σποτ.

Να σημειωθεί ότι με ανάρτηση που έκανε το πρωί του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου στη σελίδα του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, γνωστοποίησε ότι έκανε την τρίτη - αναμνηστική - δόση του εμβολίου έναντι της Covid 19.

Στην ανάρτησή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έγραφε: «Τρίτη δόση. Εμβολιαζόμαστε. Διαλέγουμε τον δρόμο της επιστήμης και της ζωής».

Απάντηση Τσίπρα στο διάγγελμα Μητσοτάκη

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται σήμερα, 18 Νοεμβρίου να απαντήσει στο αποψινό τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους πολίτες για την πανδημία.

Πηγές από την Κουμουνδούρου, σημείωναν ότι η απάντηση του κ. Τσίπρα, αποφασίστηκε αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιλέξει για μια ακόμα φορά το δρόμο του εξωραϊσμού μιας πολύ δύσκολης κατάστασης κι όχι την ανάληψη της ευθύνης για μέτρα με πολιτικό κόστος, όπως είναι η επέκταση της υποχρεωτικότητας στους ένστολους, αλλά και σε βάρος προνομιούχων συνομιλητών του όπως είναι οι ιδιώτες κλινικάρχες.

Επισημαίνουν, μάλιστα, πως ο κ. Μητσοτάκης θα δείξει, για άλλη μια φορά, με το δάχτυλο τους πολίτες και θα επικαλεστεί την ατομική τους ευθύνη προκειμένου να αποσείσει τις τεράστιες δικές του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σκοπεύει να μιλήσει τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας, ιδίως μία ημέρα μετά από την υπέρβαση και του ψυχολογικού ορίου των 17.000 νεκρών από τον κορωνοϊό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ