ΝΔ: Ο Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες Τσίπρα
Ανανεώθηκε:
«Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ. Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της, για νέα ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΝΔ χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «σταθερό υπηρέτη της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας» και επισημαίνει ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.»
«Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει το κυβερνών κόμμα.
Σημειώνεται πως ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του επικαλείται ένα δημοσίευμα με τίτλο «Σημαντική αβεβαιότητα για τα εμβόλια λέει ο ΠΟΥ» και σχολιάζει ως εξής:
«ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!! Τι μας λες;;; Τον Οικονομου τον ρώτησες;; Έλα εκπρόσωπε της «ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.»,κάνε μια καταγγελία στον Παγκόσμιο Οργανισμο Υγειας. Γιατί αργείς;;»
Γιατί έχουν γίνει στόχος οι πτήσεις: 27 απειλές σε μια μέρα - Τι ισχύει για Ελλάδα
11:10
Αγορές: Στο κόκκινο και η Ευρώπη μετά τη Wall - Απώλειες 1,4% στην Ελλάδα
11:00
Ρωσία: Έπληξε ενεργειακή εγκατάσταση στο Κιέβο, φορτηγό πλοίο και σταθμό παραγωγής ενέργειας
10:57
Τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στη Γαλλία – Πληροφορίες για πολλά θύματα
10:54