ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα σήμερα ο Κατάινεν για το πακέτο Γιούνκερ

Στην Αθήνα σήμερα ο Κατάινεν για το πακέτο Γιούνκερ

Ο επίτροπος αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, Γίρκι Κατάινεν, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων, για να απευθυνθεί στα προεδρεία και σε εκπροσώπους των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων, από τις 10:00.

Στην συνέχεια, ο κ. Κατάινεν θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Το Επενδυτικό Σχέδιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων στην Ελλάδα» λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης με θέμα «Info Day: Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ για την Ευρώπη» που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, στις 12:00, στην Αίγλη Ζαππείου. Αμέσως μετά, στις 13:00, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τους προέδρους των ελληνικών συστημικών τραπεζών και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, στις 14:00, και αμέσως μετά ο κ. Κατάινεν θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ