ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στη Χαριλάου Τρικούπη οι κάλπες της Πετρούπολης

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στη Χαριλάου Τρικούπη οι κάλπες της Πετρούπολης
Σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφηκε βλάβη στη σύνδεση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Πετρούπολη και το σύστημα κατέρρευσε. CNN GREECE / ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΥΤΙΛΗ

Μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφηκε βλάβη στη σύνδεση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Πετρούπολη και το σύστημα κατέρρευσε.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, η κάλπη έκλεισε και μεταφέρθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΚΙΝ.ΑΛ., στη Χαριλάου Τρικούπη, ώστε να γίνει καταμέτρηση των ψήφων.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν από τις 18:00 η Επιτροπή Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ), αποφάσισε την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της ψηφοφορίας, λόγω αυξημένης προσέλευσης.

Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα από τον υποψήφιο για την προεδρία και πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, με το οποίο συναίνεσε και η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής βρίσκονται στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος. Από τις 7.00 το πρωί άνοιξαν τα 840 εκλογικά τμήματα που έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα και 22 στο εξωτερικό, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει πάνω από 244.000 άτομα.

Οι εσωκομματικές εκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους, στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Γιώργο Παπανδρέου και Παύλο Χρηστίδη να συμμετέχουν στην «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ