ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα αποτελέσματα για Βόλο, Χαλκιδική και Στυλίδα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα αποτελέσματα για Βόλο, Χαλκιδική και Στυλίδα
Ικανοποίηση επικρατεί στα επιτελεία όλων των υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής για την αθρόα συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία INTIME NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ικανοποίηση επικρατεί στα επιτελεία όλων των υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής για την αθρόα συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, που ξεπέρασε κατά πολύ τον πήχη των 217.000 ψηφισάντων του 2017.

H μετάδοση των αποτελεσμάτων από τα κατά τόπους εκλογικά τμήματα προς τα κεντρικά της Χαριλάου Τρικούπη έχει ξεκινήσει και όπως εκτιμάται, γύρω στις 21:30 θα ανακοινωθούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για το 15% των ψήφων, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Η ψηφοφορία συνεχίζεται μόνο σε όσα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια υπάρχουν ουρές, μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος πολίτης όπως αποφάσισε η ΕΔΕΚΑΠ. Ηδη από το πρώτο τετράωρο της διαδικασίας ο αριθμός εκείνων που ψήφισαν είχε ξεπεράσει κατά 10.000 τον αντίστοιχο των εκλογών του 2017.

Τις πρώτες εκτιμήσεις για το πώς ψήφισαν οι πολίτες στη Στυλίδα, για ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, ανακοίνωσε το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πρώτος με 108 ψήφους έρχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 57. Τρίτος ανέρχεται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 55 ψήφους.

Στον Βόλο, πρώτος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 94 ψήφους, δεύτερος ο Γιώργος Παπανδρέου με 56 ψήφους και τρίτος ο Ανδρέας Λοβέρδος με 32 ψήφους.

Στη Χαλκιδική πρώτος εμφανίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 179 ψήφους, ακολουθούν Ανδρέας Λοβέρδος με 52 και Γιώργος Παπανδρέου με 29 ψήφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ