ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Τσίπρα: Υιοθετεί τις αθλιότητες Γιαννάκου

Οικονόμου για Τσίπρα: Υιοθετεί τις αθλιότητες Γιαννάκου
Οι αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα που ενόχλησαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ΙΝΤΙΜΕ

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Με τη χθεσινοβραδυνή του ανάρτηση -η οποία συνοδεύεται από το εμετικό #vipΜΕΘ- ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, υιοθετώντας ουσιαστικά τις αθλιότητες του κ. Γιαννάκου», αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Οικονόμου αφορμή την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλιμακώνοντας δε τα πυρά του εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει:

«Ο κ. Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να αναφέρει έναν έστω ιατρό που αποφάσισε ποιος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ ύστερα από πολιτική εντολή. Αν δεν ανακαλέσει άμεσα, θα αποδείξει ότι η συκοφαντία και η χυδαιότητα είναι ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε».

Ο κ. Οικονόμου αναφέρεται με διακριτό τρόπο και στις αποστάσεις που κράτησε ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός και τονίζει ότι πρόκειται για: «αθλιότητες που απορρίπτει η ιατρική κοινότητα και αρνείται, προς τιμήν του, να στηρίξει ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξανθός».

Οι αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα

Σημειώνεται πως ο κ. Τσίπρας ανέφερε στο Twitter:

«Ορθώς έσπευσε η Εισαγγελία στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ, σε σχέση με την ιδιαίτερη διαχείριση "VIP πολιτών". Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη και στη δημοσιότητα. Όλοι είμαστε ίσοι στο δικαίωμα για αξιοπρεπή περίθαλψη».

Ενώ σε δεύτερο μήνυμα ανέφερε:

«Φτάσαμε στο έσχατο σημείο, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης να μου απαντά στη Βουλή ότι ράντζο και ΜΕΘ είναι το ίδιο. Και έρχεται χθες η ΠΟΕΔΗΝ και καταγγέλλει ότι αν είσαι VIP ασθενής βρίσκεις θέση σε ΜΕΘ. Αν δεν είσαι, περιμένεις. Αν ισχύει, πρόκειται για βαθύ ηθικό ξεπεσμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ