ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναδίπλωση Παπανδρέου στα περί νοθείας: Ποτέ δεν αμφισβήτησα το αποτέλεσμα, προειδοποίησα

Αναδίπλωση Παπανδρέου στα περί νοθείας: Ποτέ δεν αμφισβήτησα το αποτέλεσμα, προειδοποίησα
Για απόπειρα διαστρέβλωσης των δηλώσεών του έκανε λόγο ο Γιωργος Παπανδρέου. INTIME/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί νοθείας στον πρώτο γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ επιχείρησε να διασκεδάσει ο Γιώργος Παπανδρέου, διευκρινίζοντας ότι ουδέποτε αμφισβήτησε το αποτέλεσμα. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για απόπειρα διαστρέβλωσης των όσων λέει παραπέμποντας στην ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ λέγοντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ ότι «εγώ έκανα μια προειδοποίηση».

«Είμαι θεματοφύλακας και εγγυητής της διαδικασίας γιατί εγώ την ξεκίνησα το 2004. Αυτό διασφαλίζει την δημοκρατική φωνή του πολίτη και την ενότητα του χώρου. Το κόμμα μας είναι δημοκρατικό και με αξιοπιστία πρέπει να συνεχίσει» είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

Εστιάζοντας στην λέξη «προειδοποίηση» την επανέλαβε για δεύτερη φορά στη συνέντευξή του της Παρασκευής λέγοντας ότι τα όσα έγραψε στις ανακοινώσεις του ήταν «μια ουσιαστική προειδοποίηση».

Ο Γιώργος Παπανδρέου ρωτήθηκε και για το γιατί δεν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ μετά την ξεκάθαρη πρωτιά και με σημαντική διαφορά του Νίκου Ανδρουλάκη και απάντησε αρχικά ότι είναι «μεγάλο λάθος στη μέση να εγκαταλείπεις, η μάχη είναι για την παράταξη», σπεύδοντας πάντως να συμπληρώσει ότι «αν δεν ήμουν υποψήφιος η συμμετοχή θα ήταν λιγότερη».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «έχω αποδείξει ότι έχω νέες ιδές σε όλη μου τη ζωή, οι νέες ιδέες δεν έχουν σχέση με την ηλικία».

«Δεν με θέλουν εμένα γιατί πιστεύουν ότι εγώ μπορώ να μεγαλώσω την παράταξη και να κερδίσουμε τις εκλογές» είπε, επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Η οικογένεια μου έχει υπηρετήσει τρεις γενιές την παράταξη, είμαι ο άνθρωπος της παράταξης, είναι στο DNA μου, θα στηρίξω, η μάχη γίνεται από οποιοδήποτε μετερίζι», απάντησε τέλος σε ερώτηση αν, σε περίπτωση ήττας, στηρίξει τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ