ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός
Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «επικίνδυνο», κατηγορώντας τον ότι «χάνει τον έλεγχο και επιδίδεται σε ύβρεις» κατά του ΣΥΡΙΖΑ. INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Σήκωσε το γάντι» ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία απέναντι στις αιτιάσεις που είχε διατυπώσει νωρίτερα την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «επικίνδυνο», κατηγορώντας τον ότι «χάνει τον έλεγχο και επιδίδεται σε ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

«Την ημέρα που η χώρα μας ξεπέρασε τις 19.000 ανθρώπινες απώλειες και η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις καταγγελίες για την προτεραιοποίηση των εισαγωγών στις ΜΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης κατέφυγε στην γνωστή του τακτική», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «μετά το χθεσινό του παραλήρημα που εξέθεσε διεθνώς την χώρα, σήμερα επανήλθε με νέες ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία».

«Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητά του αναδεικνύει τον πανικό του. Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός», κατέληξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ