ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος για προσλήψεις ιερέων: Η κυβέρνηση διαψεύδει δικές της διαρροές

Ηλιόπουλος για προσλήψεις ιερέων: Η κυβέρνηση διαψεύδει δικές της διαρροές
«Για πιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί;» ρωτά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε σχόλιο για την διάψευση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου σχετικά με προσλήψεις ιερέων  προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση διαψεύδει τις δικές της διαρροές.

Παράλληλα, κατηγορεί τον κ. Οικονόμου ότι απάντησε σε ανύπαρκτη ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει:

«Ο πανικός του κ. Οικονόμου είναι τέτοιος όπου έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν υπάρχει!

»Διαψεύδει τις διαρροές που η κυβέρνηση έδωσε στα φιλοκυβερνητικά μέσα για την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων.

»Μέχρι σήμερα αποκαλούσαμε τον κ. Οικονόμου εθνικό ψεύτη. Μετά την τελευταία του ανακοίνωση και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ φτωχός για να περιγράψει το "βάθος" της πολιτικής του σκέψης.

»Αφού μπήκατε στον κόπο κ. Οικονόμου θα μας απαντήσετε μήπως για πιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί; Ρωτάμε ξανά γιατί την τελευταία φορά στην Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει.»

Η δήλωση Οικονόμου για τις προσλήψεις ιερέων

Εκτός κυβερνητικής ατζέντας και πραγματικότητας, χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την πλήρωση των κενών θέσεων ιερέων, στο φόντο και της επικείμενης παρουσίας του πρωθυπουργού στην έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της προσεχούς Δευτέρας.

«Προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία: To ετήσιο σχέδιο προσλήψεων του Υπουργείου Εσωτερικών, έχει ήδη ανακοινωθεί και προβλέπει σταθερά τα τελευταία χρόνια 200 θέσεις ιερέων, προς αντικατάσταση κάποιων από αυτούς που συνταξιοδοτούνται», αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Οικόνομου.

Προσθέτει δε, αιχμηρά: «Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της κυβερνητικής ατζέντας και εκτός πραγματικότητας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ