ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Ανδρουλάκης: Καθαρή εντολή για την ισχυρή και περήφανη Δημοκρατική Παράταξη

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Ανδρουλάκης: Καθαρή εντολή για την ισχυρή και περήφανη Δημοκρατική Παράταξη
«Σήμερα, όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες πολλών γενέων ενώνονται. Ζητώ μεγάλη συμμετοχή από τους προοδευτικούς δημοκράτες, όπως έγινε και την προηγούμενη Κυριακή», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης. CNN GREECE / ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΥΤΙΛΗ

Μήνυμα ενότητας αλλά και κάλεσμα προς τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής που διεξάγονται για δεύτερη Κυριακή σε όλη τη χώρα απηύθυνε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την πατρίδα μας, τη δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα, όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες πολλών γενέων ενώνονται. Ζητώ μεγάλη συμμετοχή από τους προοδευτικούς δημοκράτες, όπως έγινε και την προηγούμενη Κυριακή. Ζητώ καθαρή εντολή για να ξανακάνουμε όλοι μαζί ισχυρή και περήφανη τη δημορατική παράταξη», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα θα γίνουν γνωστές με το κλείσιμο της κάλπης, ενώ λίγη ώρα αργότερα αναμένεται η πρώτη ενσωμάτωση, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής.

Με δεδομένο το γεγονός ότι οι υποψήφιοι στον δεύτερο γύρο είναι μόνο δύο, τα τελικά αποτελέσματα αναμένονται να ανακοινωθούν πολύ νωρίς το βράδυ της Κυριακής, ενώ εκτιμήσεις στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία θα γίνονται ακόμη και μετά το μεσημέρι, χωρίς ωστόσο να επιτρέπεται η δημοσίευσή τους.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Οδηγίες για τους ψηφοφόρους - Πώς και πού ψηφίζουν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ