ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ένταση στον Ορχομενό - Ακυρώθηκε στην Ερέτρια η εκλογική διαδικασία

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ένταση στον Ορχομενό - Ακυρώθηκε στην Ερέτρια η εκλογική διαδικασία
Εγκύκλιο για τις τον β΄ γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ την προσεχή Κυριακή εξέδωσε η Επιτροπή Εκλογών ΕΔΕΚΑΠ ΙΝΤΙΜΕ

Μεμονωμένη ένταση ανάμεσα στους εκπροσώπους του Γιώργου Παπανδρέου και του Νίκου Ανδρουλάκη σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο εκλογικό κέντρο του Ορχομενού Βοιωτίας του ΚΙΝΑΛ.

Την ίδια ώρα, ακυρώθηκε στην Ερέτρια της Εύβοιας η εκλογική διαδικασία, αφού, όπως διαπιστώθηκε, από τους 286 εγγεγραμμένους στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, σήμερα είχε περάσει μόνο ένας ψηφοφόρος στο σύστημα.

Με απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ έκλεισε το εκλογικό τμήμα ώστε να μην υπάρχουν ζητήματα εγκυρότητας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 19.30 με μισή ώρα καθυστέρηση. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ουρές στα εκλογικά τμήματα. Το αποτέλεσμα αναμένεται μία-μια μισή ώρα μετά το κλείσιμο της κάπλης.

Λίγο πριν τις 18:00 το μεσημέρι είχαν προσέλθει στις κάλπες περίπου 170.000 πολίτες. Η εκτίμηση είναι ότι στο τέλος της ψηφοφορίας ο αριθμός αυτός θα φτάσει τους 200.000. Στον πρώτο γύρο των εκλογών η συμμετοχή είχε φτάσει τα 270.706 μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ, ενώ έγκυρα ήταν 268.798 ψηφοδέλτια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ