ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες - Εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες - Εν αναμονή των αποτελεσμάτων
ΙΝΤΙΜΕ

Πάνω από 206.000 πολίτες ψήφισαν στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, στην μονομαχία μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Νίκου Ανδρουλάκη .

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τη συμμετοχή 206.180 πολιτών στον Β' γύρο. Θυμίζουμε ότι την πρώτη Κυριακή είχαν ψηφίσει 270.000 πολίτες.

Oι κάλπες άνοιξαν στις 7.00 το πρωί της Κυριακής με αντιπάλους τον Νίκο Ανδρουλάκη, που έκοψε πρώτος το νήμα της πρώτης Κυριακής και του Γιώργο Παπανδρέου, που ήλθε δεύτερος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Σύμφωνα με το ποσοστό και τις ψήφους που έλαβε την προηγούμενη Κυριακή, όλα δείχνουν ότι ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο έκτος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο δεύτερος του ΚΙΝΑΛ.

Στις επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου προσέρχονται μόνο όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών, την περασμένη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, σε οποιοδήποτε τμήμα διευκολύνονται.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα θα γίνουν γνωστές με το κλείσιμο της κάλπης, ενώ λίγη ώρα αργότερα αναμένεται η πρώτη ενσωμάτωση, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ