ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε - Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε - Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι
Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μεγάλος νικητής των εκλογών του ΚΙΝΑΛ αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Υπό τα συνθήματα και τις επευφημίες των φίλων του ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε την πρώτη του δήλωση ως νέος πρόεδρος του Κινήματος.

Δεσμεύτηκε για την ενότητα του κινήματος, κάλεσε τους συνυποψηφίους του να υπερασπιστούν από κοινού την πρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά και επεσήμανε ότι σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι και πως ο μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ.
Η νέα εποχή ανοίγει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Με τη δική σας εντολή θα προχωρήσουμε στην αναγέννηση της παράταξης. Ευχαριστώ τους χιλιάδες πολίτες, που με αυτή τη μεγάλη συμμετοχή, έδειξαν στον ελληνικό λαό πόσο βαθιά ρίζα έχει στην ελληνική κοινωνία».

«Ευχαριστώ όλους για τον αξιοπεπή αγώνα που δώσαμε μαζί.
Τους καλώ να υπερασπιστούμε την πρακαταθηκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα και πολιτική αυτονομία».

«Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι μόνος νικητής το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη».

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου οσους μου έκαναν τη τιμή να με εκλέξουν, ευχαριστώ την οικογενειά μου όλους τους εθελοντές και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί σε αυτές τις εβδομάδες συνάντησα χιλιάδες νέους ανθρώπους να είναι δίπλα μας
Δεσμεύομαι να μετατρεψω τη νίκη της παράταξης σε νίκη της πατρίδας. Θα αγωνιστούμε για αξιοκρατία, αξιοπρέπεια. Ξεκινάμε μαζί ένα νέο ωραίο ταξίδι γιατί το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ».

Το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου

«Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία» δήλωσε νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου και συνέχισε:

«Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών, των φίλων και των δημοκρατών πολιτών. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά. Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η Παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια. Και θα μου επιτρέψετε, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές, που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν σε αυτήν τη σύντομη για μας, αλλά απαιτητική εκλογική μάχη».

Συγχαρητήρια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και τον συνεχάρη για την νίκη του ενώ του είπε να έχουν συνάντηση. Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τη σειρά του ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό.

Στη συνομιλία τους είπαν οτι θα συναντηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, μένει να προσδιοριστεί η ημέρα και ο τόπος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ