ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συγχαρητήρια Γερουλάνου και Χρηστίδη στον Νίκο Ανδρουλάκη

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συγχαρητήρια Γερουλάνου και Χρηστίδη στον Νίκο Ανδρουλάκη
Τον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Νίκο Ανδρουλάκη, συνεχάρησαν οι συνυποψήφιοί του στον πρώτο γύρο των εσωκαομματικών εκλογών ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Νίκο Ανδρουλάκη, συνεχάρησαν οι συνυποψήφιοί του στον πρώτο γύρο των εσωκαομματικών εκλογών, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης

Ο Παύλος Γερουλάνος επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρεί για τη νίκη του και να του ευχηθεί καλή δύναμη.

«Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αναλαμβάνει το τιμόνι της παράταξης σε μια ιστορική συγκυρία κατά την οποία η λαϊκή απαίτηση για μια σύγχρονη προοδευτική πρόταση απέναντι στη συντήρηση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι επιτακτική και συνάμα ενθουσιώδης» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος μετά την ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη σε πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

«Οι πολίτες με τη σημερινή εντυπωσιακή συμμετοχή τους στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μια ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης. Οι προοδευτικές Ελληνίδες και Έλληνες μίλησαν, η φωνή τους είναι ισχυρή και η εντολή τους ξεκάθαρη: Ενότητα, Αναγέννηση και Νίκη. Η ευθύνη μας είναι πρωτίστως απέναντι στις προσδοκίες τους», επισήμανε ο κ. Γερουλάνος.

Ο Παύλος Χρηστίδης επικοινώνησε και αυτός με τη σειρά του με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Νίκο Ανδρουλάκη έκανε, νωρίτερα και ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τα πρώτα αποτελέσματα που έδειχναν επικράτησή του στις εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ