ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ένα λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά πριν αναλάβει καθήκοντα

Ανδρουλάκης: Ένα λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά πριν αναλάβει καθήκοντα

Ένα λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά στο Α' Νεκροταφείο άφησε ο Νίκος Ανδρουλάκης πριν μεταβεί στην Χαριλάου Τρικούπη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ανδρουλάκης πριν πάει στη Χαριλάου Τρικούπη μετέβη στο Α’ Νεκροταφείο προκειμένου να αφήσει ένα λουλούδι στο μνήμα της Φώφης Γεννηματά και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ για την τελετή παραλαβής των καθηκόντων του.

Η πρώτη σημαντική απόφαση του κ. Ανδρουλάκης είναι να βρεθεί εκπρόσωπος στη Βουλή καθώς ο ίδιος είναι ευρωβουλευτής. Για το λόγο αυτό, την Τρίτη ή την Τετάρτη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής θα κληθεί να επιλέξει ποιος θα εκπροσωπεί τον νέο αρχηγό και το κόμμα, με άμεση προτεραιότητα καθώς αύριο ξεκινά και η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τα κύρια ονόματα είναι αυτό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλη Κατρίνη, και του Κώστα Σκανδαλίδη, νυν α’ κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Απ΄ότι φαίνεται δεν υπάρχει καμία σκέψη έναν τέτοιο σημαντικό ρόλο να αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως είχε προτείνει ο Παύλος Γερουλάνος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ