ΚΙΝΑΛ: Ο Μιχάλης Κατρίνης προορίζεται για πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Στον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως καταλήγει ο νέος αρχηγός του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόεδρος της ΚΟ φαίνεται ότι αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κατρίνης.
Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναμένεται να είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης ενώ για τη θέση του β’ κοινοβουλευτικού εκπροσώπου στο τραπέζι βρίσκονται τα ονόματα της Νάντιας Γιαννακοπούλου και της Χαράς Κεφαλίδου.
Τέλος, γραμματέας της ΚΟ θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα η Λίτσα Λιακούλη, που ήταν από τα πρόσωπα που στήριξαν με θέρμη τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ πρόκειται να δημιουργηθει και θέση αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ, θέση στην οποία προορίζεται ο Γιώργος Αρβανιτίδης.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνει τις εισηγήσεις του για τα πρόσωπα της ΚΟ στις 16:00, οι οποίες στη συνέχεια θα τεθούν σε ψηφοφορία.
Το Ιράν θα εξαιρέσει τη Ρωσία από τα τέλη ναυτιλίας στο Ορμούζ, λέει ο πρέσβης του στη Μόσχα
20:24
Μακρόν: «Αν απειληθεί η Ελλάδα από την Τουρκία θα είμαστε εδώ» - Μητσοτάκης: «Στην Κύπρο δράσαμε ως gamechangers»
20:20
LIVEBLOG: Το Ιράν ζήτησε συνάντηση με τις ΗΠΑ, λέει ο Λευκός Οίκος - Στο Πακιστάν Γουίτκοφ και Κούσνερ
20:20
Σαουδική Αραβία: Συνάντηση Ζελένσκι με τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
20:15