Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Με 139.492 ψήφους πρόεδρος ο Νίκος Ανδρουλάκης - Τα τελικά αποτελέσματα
Ανανεώθηκε:
Νέα σελίδα στην Κεντροαριστερά άνοιξε την Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος εξελέγη πανηγυρικά νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, με ποσοστό 67,8%,
«Πηρά ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή να προχωρήσουμε ενωμένοι με μια εντολή προοπτικής για την παράταξη» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης κατά τη χθεσινή πρώτη του δημόσια ομιλία ως προέδρος του ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ, επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι».
Σύμφωνα με το πρακτικό της ΕΔΕΚΑΠ, ο Νίκος Ανδρουλάκης πήρε στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών 139.492 ψήφους και ποσοστό 67.6% έναντι 66.847 ψήφων και ποσοστό 32.4% του Γεωργίου Παπανδρέου. Σημειώνεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης αύξησε τις ψήφους του από τον πρώτο γύρο, όπου είχε συγκεντρώσει 99.120.
Αντιθέτως, ο κ. Παπανδρέου στον α' γύρο είχε πάρει 75.183 ψήφους και την δεύτερη Κυριακή συγκέντρωσε λιγότερες και συγκεκριμένα 66.847 ψήφους.
Οι εκλογές διεξήχθησαν σε δύο γύρους, σε όλους τους νομούς της χώρας, στις 5 και 12 Δεκεμβρίου 2021, με συμμετοχή 270.706 και 206.339 αντιστοίχως Μελών και Φίλων του Κινήματος Αλλαγής.
Ακραίο ψύχος στη Γερμανία - Έκλεισε το αεροδρόμιο του Βερολίνου λόγω μαύρου πάγου
08:57
Κακοκαιρία: Νεκρός άνδρας στην Κομοτηνή, πλημμύρες στην Πελοπόννησο - Πού «χτυπά» σήμερα (vids&pics)
08:45
Τζέικομπ Ελόρντι: «Εξάσκησα τη βόρεια προφορά μου στο μπάνιο»
08:32
Αυξημένη κίνηση στην Περιφερειακή Υμηττού λόγω τροχαίου - «Σημειωτόν» σε Κηφισό και Αττική Οδό (χάρτης)
08:24