ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτη επαφή Τσίπρα με Σολτς, χείρα βοηθείας ζήτησε ο Κόστα

ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτη επαφή Τσίπρα με Σολτς, χείρα βοηθείας ζήτησε ο Κόστα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον καγκελάριο της Γερμανίας κατά την έναρξη των εργασιών του Συμβουλίου του Κόμματος των Ευρωσοσιαλιστών, στο οποίο συμμετέχει ως προσκεκλημένος παρατηρητής

Επαφές με τον νέο καγκελάριο της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, είχε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την έναρξη των εργασιών του Συμβουλίου του Κόμματος των Ευρωσοσιαλιστών, στο οποίο συμμετέχει ως προσκεκλημένος παρατηρητής.

Ο κ. Κόστα, στο πλαίσιο της συνάντησής τους, προσκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να επισκεφθεί την χώρα του και να στηρίξει την καμπάνια του ενόψει των επικείμενων εκλογών του Ιανουαρίου στην Πορτογαλία.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει συναντήσεις και με τον Επίτροπο Οικονομίας της ΕΕ, Πάολο Τζεντιλόνι, τον επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος Ιταλίας, Ενρίκο Λέτα, την επικεφαλής της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου, Ιράιτσε Γκαρσία Πέρες, κι άλλους ευρωπαίους αξιωματούχους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ