ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: «Δεν σας είπαμε ότι πήρατε πιστόλι και σκοτώσατε κόσμο»

Πολάκης: «Δεν σας είπαμε ότι πήρατε πιστόλι και σκοτώσατε κόσμο»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός ο οποίος στο παρελθόν, σε αναρτήσεις του, έχει καταφερθεί με βαρύτατες εκφράσεις εναντίον της κυβέρνησης, υποστήριξε ότι η κριτική του είναι βαθιά πολιτική INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε στη Βουλή, στη συζήτηση του νέου κρατικού προϋπολογισμού, ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός ο οποίος στο παρελθόν, σε αναρτήσεις του, έχει καταφερθεί με βαρύτατες εκφράσεις εναντίον της κυβέρνησης, υποστήριξε ότι η κριτική του είναι βαθιά πολιτική.

«Πιάνεστε από εκφράσεις και λέξεις. Δεν σας λέμε ότι πήρατε πιστόλι και σκοτώσατε τον κόσμο. Σας λέμε ότι με την βαθιά ταξική σας πολιτική δεν προσλάβατε κόσμο και δεν φέρατε θεραπείες. Με είπατε ψεκασμένο, αντιεμβολιαστή και τελικά φέρατε 2.000 θεραπείες που δεν φθάνουν», υποστήριξε μια ημέρα μετά τη διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή και πρόσθεσε: «τι λέει η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα; Λέει ότι 1.530 θα μπορούσαν να έχουν σωθεί… Αν το αναγάγουμε στον σημερινό αριθμό των 20.000 θανάτων οι 12 πέθαναν με τον τρόπο που σας λέω και εσείς τολμάτε να μας κουνάτε το δάχτυλο».

Ο κ. Πολάκης έκανε αναφορές στη θητεία του ως γιατρός, λέγοντας ότι γνωρίζει τι χρειάζεται για να σωθεί ένας ασθενής. «Από τα χέρια μου έχουν περάσει πάνω από 1.700 ασθενείς. Έχασα τους 300 και τους θυμάμαι έναν ένα. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να τον κρατήσεις στην ζωή», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ