ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Τα τεστ και για εμβολιασμένους είναι παραδοχή Μητσοτάκη ότι μας οδήγησε στο χάος

ΣΥΡΙΖΑ: Τα τεστ και για εμβολιασμένους είναι παραδοχή Μητσοτάκη ότι μας οδήγησε στο χάος
«Αντί για αλληλεγγύη και συλλογική αντιμετώπιση, ατομική ευθύνη κι επιβάρυνση. Η απόλυτη συνταγή αποτυχίας», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Κάθε ημέρα που περνά ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι. Από εκεί που τόσους μήνες ανόητα μιλούσε για πανδημία ανεμβολίαστων, στέλνοντας λανθασμένα μηνύματα εφησυχασμού, ξαφνικά ανακάλυψε ότι πρέπει να γίνονται μαζικοί έλεγχοι και τεστ σε όλους, εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους, ειδικά την περίοδο των γιορτών που υπάρχει μεγάλος συγχρωτισμός των πολιτών», τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Με λίγα λόγια, παραδέχεται πως οδήγησε στο σημερινό χάος της πανδημίας. Ακόμα και τώρα, όμως, αντί για μαζική αποζημίωση των υποχρεωτικών τεστ από το κράτος, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει τα λανθασμένα μηνύματα στους πολίτες, αφού διά του εκπροσώπου του είπε ξεκάθαρα σήμερα Δευτέρα ότι αν αποφασιστεί rapid test και για τους εμβολιασμένους το κόστος θα το αναλαμβάνουν οι ίδιοι. Δηλαδή “αν θέλετε να προστατευθείτε και να προστατέψετε τους γύρω σας, πληρώστε από την τσέπη σας”. Αντί για αλληλεγγύη και συλλογική αντιμετώπιση, ατομική ευθύνη και επιβάρυνση. Η απόλυτη συνταγή αποτυχίας», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ