ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Να παίρνει σειρά ο Μητσοτάκης στις παραιτήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Να παίρνει σειρά ο Μητσοτάκης στις παραιτήσεις
Η αξιωματική αντιπολίτευση προειδοποιεί πως το «ρεσάλτο στο δημόσιο χρήμα θα διερευνηθεί μέχρι τελευταίου ευρώ»,

«Οι ανακοινώσεις του κ. Οικονόμου για την παραίτηση ειδικών και γενικών γραμματέων της κυβέρνησης προκειμένου να είναι υποψήφιοι στις εκλογές, επιβεβαιώνουν πως η προεκλογική υπόσχεση για αποκομματικοποίηση και κυβέρνηση “αρίστων” εξελίχθηκε σε μετεκλογικό ρεσάλτο των “φιλελεύθερων” και “αντικρατιστών γαλάζιων παιδιών” σε κρατικές θέσεις και δημόσιο χρήμα, με αποκορύφωμα την κυρία Νικολάου που σε δύο χρόνια κατέρριψε όλα τα ρεκόρ απευθείας αναθέσεων εκατομμυρίων σε εταιρίες φαντάσματα».

Με αυτό το σκωπτικό τόνο σχολιάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τον «ανασχηματισμό» σε επίπεδο γενικών και ειδικών γραμματέων που πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης προειδοποιεί, μάλιστα, πως όλα αυτά θα διερευνηθούν μέχρι τελευταίου ευρώ:

«Μέχρι τότε, ωστόσο, μιας και οι γενικοί γραμματείς έκαναν την αρχή, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη ημέρες που είναι να τους ακολουθήσει και να παραιτηθεί μια ώρα αρχύτερα, για να σώσουμε ό,τι σώζεται και στην πανδημία και στην κρίση της ακρίβειας», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ