ΣΥΡΙΖΑ: Να παίρνει σειρά ο Μητσοτάκης στις παραιτήσεις
«Οι ανακοινώσεις του κ. Οικονόμου για την παραίτηση ειδικών και γενικών γραμματέων της κυβέρνησης προκειμένου να είναι υποψήφιοι στις εκλογές, επιβεβαιώνουν πως η προεκλογική υπόσχεση για αποκομματικοποίηση και κυβέρνηση “αρίστων” εξελίχθηκε σε μετεκλογικό ρεσάλτο των “φιλελεύθερων” και “αντικρατιστών γαλάζιων παιδιών” σε κρατικές θέσεις και δημόσιο χρήμα, με αποκορύφωμα την κυρία Νικολάου που σε δύο χρόνια κατέρριψε όλα τα ρεκόρ απευθείας αναθέσεων εκατομμυρίων σε εταιρίες φαντάσματα».
Με αυτό το σκωπτικό τόνο σχολιάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τον «ανασχηματισμό» σε επίπεδο γενικών και ειδικών γραμματέων που πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης προειδοποιεί, μάλιστα, πως όλα αυτά θα διερευνηθούν μέχρι τελευταίου ευρώ:
«Μέχρι τότε, ωστόσο, μιας και οι γενικοί γραμματείς έκαναν την αρχή, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη ημέρες που είναι να τους ακολουθήσει και να παραιτηθεί μια ώρα αρχύτερα, για να σώσουμε ό,τι σώζεται και στην πανδημία και στην κρίση της ακρίβειας», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.
SPONSORED
Καλαμάτα: Ηλεκτρικό πατίνι με ανήλικους παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή γυναίκα
12:03
«Πράσινο φως» στον μεγαλύτερο αντίπαλο του Στάρμερ να θέσει υποψηφιότητα στις ενδιάμεσες εκλογές
11:52
Ποιοι πάνε «ταμείο» από τις 18 Μαΐου - Μπαράζ πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:42
Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Τα προβλήματα της κοινωνίας είναι οι αντίπαλοί μας
11:33