ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών

Τσίπρας: Πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών
"Αναρωτιέμαι, στο Μαξίμου δεν ήξεραν; Ή ήθελαν να είναι ευχάριστοι παρά ωφέλιμοι;", αναρωτιέται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Με tweet του ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει πως την περασμένη Τετάρτη οι επιστήμονες τον ενημέρωσαν για την αναμενόμενη εξέλιξη των κρουσμάτων την εβδομάδα των εορτών.

«Ζήτησα την άμεση εφαρμογή μέτρων. Αναρωτιέμαι, στο Μαξίμου δεν ήξεραν; Ή ήθελαν να είναι ευχάριστοι παρά ωφέλιμοι; Πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Διαβάστε το tweet Τσίπρα:

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον υπουργό Υγείας.

«Τόσο καιρό ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των επιστημόνων για μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας, προκειμένου να αποτραπούν νέες απώλειες και ενδεχόμενο νέο καταστροφικό lockdown. Χθες, Δευτέρα, με ρεκόρ 9.284 κρουσμάτων, πάλι αρνήθηκε να κάνει τα αυτονόητα: Κουβέντα για αξιόπιστη ιχνηλάτηση με μαζικά και δωρεάν ράπιντ και μοριακά τεστ για τους πολίτες, για περισσότερα δρομολόγια στα Μέσα Μεταφοράς, για αλλαγή πρωτοκόλλων στα σχολεία, για ενίσχυση του ΕΣΥ που καταρρέει, για επίταξη ιδιωτικών κλινικών και για σοβαρή επέκταση της τηλεργασίας», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Μόνο λουκέτο και χωρίς μέτρα στήριξης στην εστίαση, στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι εμβολιασμένοι. Περιμένουμε κάποιος να εξηγήσει πώς συνάδει αυτό με την “πανδημία ανεμβολίαστων” του κ. Μητσοτάκη. Και σήμερα, πριν καλά- καλά στεγνώσει το μελάνι από τα μέτρα παρωδία, ο κ. Πλεύρης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα», συμπληρώνεται στην ίδια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ