ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ διά του κ. Πολάκη εξακολουθεί να σαμποτάρει την εμβολιαστική προσπάθεια

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ διά του κ. Πολάκη εξακολουθεί να σαμποτάρει την εμβολιαστική προσπάθεια
«O ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατώντας να κάνει έστω μια εποικοδομητική πρόταση, διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο» τονίζει η Νέα Δημοκρατία Intime

«Βολές» κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την κριτική που ασκείται για τους χειρισμούς αντιμετώπισης της πανδημίας. Η ΝΔ ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τις γενικολογίες και να μιλήσει συγκεκριμένα για τα μέτρα που προτείνει, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει ότι «διά του κ. Πολάκη, σαμποτάρει την εμβολιαστική προσπάθεια».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«O ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατώντας να κάνει έστω μια εποικοδομητική πρόταση, διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, επιστρέφοντας στις εποχές του 2014.

»Αν αφαιρέσει κάποιος τις ύβρεις από τις ανακοινώσεις του διαβάζει συνεχώς τις ίδιες γενικολογίες. Ζητάμε ξανά από τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει συγκεκριμένα: ποια μέτρα προτείνει για χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα. Θέλει lockdown; Θέλει κλειστά σχολεία; Γι΄αυτά εξακολουθεί να μη λέει κουβέντα.

»Αντιθέτως δια του κ.Πολάκη εξακολουθεί να σαμποτάρει σταθερά την εμβολιαστική προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας τα μέτρα που είναι απαραίτητα κι αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο υβρεολόγιό του.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ