ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: «Μετά το κρούσμα Σκέρτσου όλοι στο Μαξίμου θα ακολουθήσουν το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ»

Οικονόμου: «Μετά το κρούσμα Σκέρτσου όλοι στο Μαξίμου θα ακολουθήσουν το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως ο Άκης Σκέρτσος δεν ήρθε σε επαφή σήμερα, Τρίτη, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ΙΝΤΙΜΕ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη νόσηση με κορωνοϊό του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Άκη Σκέρτσου.

Όπως διευκρίνισε μετά από σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Άκης Σκέρτσος δεν ήρθε σε επαφή σήμερα, Τρίτη, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παρόλα αυτά, όπως είπε ο κ. Οικονόμου «όλοι στο Μέγαρο Μαξίμου θα ακολουθήσουν το πρωτόκολλο, ακόμα και ο πρωθυπουργός».

Στην ερώτηση, δε, αν τα στελέχη του Μαξίμου θα υποβληθούν σε rapid ή μοριακό τεστ o Γιάννης Οικονόμου απάντησε «θα κάνουμε ό,τι μας υποδείξει ο ΕΟΔΥ».

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, γνωστοποίησε ο ίδιος ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, το μεσημέρι της Τρίτης μέσω Facebook.

Η ανάρτηση του υπουργού:

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη τους δόση ενώ το δικαιούνται, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό».

Λίγο νωρίτερα, σε αντίστοιχη ανακοίνωση είχε προβεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, υπογραμμίζοντας ότι έχει ήπια συμπτώματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ