ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου κατά Τσίπρα: Κακό χιούμορ για την εκπαίδευση εν μέσω πανδημίας

Οικονόμου κατά Τσίπρα: Κακό χιούμορ για την εκπαίδευση εν μέσω πανδημίας
«Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει» αναφέρει στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος INTIME

Στο «στόχαστρο» του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου μπήκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για τον τρόπο που επέλεξε να κάνει κριτική στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων στις 10 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή - από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια. Είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας. Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο.

»ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε με ανάρτηση στο twitter την ανακοίνωση των μέτρων από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, παραφράζοντας τον τίτλο μιας δημοφιλούς νέας κινηματογραφικής ταινίας:

«Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το #dontlookup θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «don’t look the cases»…
Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν.
Και ο Θεός βοηθός…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ