ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν

Ηλιόπουλος: Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν
"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει ανοσία της αγέλης και πουλάει ψεύτικη αισιοδοξία", υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στο ζήτημα του ανοίγματος των σχολείων χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και την κοινωνία γενικότερα επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Με ανάρτησή του στο facebook ο Νάσος Ηλιόπουλος επικαλείται ξανά τον πίνακα θανάτων από covid ανά εκατομμύριο πληθυσμού του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα στα μέσα Νοεμβρίου βρέθηκε δύο φορές πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ σε απώλειες αναλογικώς με τους κατοίκους.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει "ανοσία της αγέλης" και πουλάει ψεύτικη αισιοδοξία. Κυβερνητικά στελέχη λένε ξανά ότι σε ένα μήνα θα έχει τελειώσει η πανδημία. Τα ίδια έλεγαν και για το 2021. Το "τελευταίο μίλι" όμως άφησε πίσω του 15.952 απώλειες», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία σαν να είναι πάρκιγκ, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

«Με θράσος υπερασπίζονται το εγκληματικό πρωτόκολλο του 50%+1 και αρνούνται να μειώσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες ανά τμήμα. Δεν προβλέπουν καν άδειες ειδικού σκοπού για τους γονείς των οποίων το παιδί θα νοσήσει. Στο θράσος Κεραμέως- Μητσοτάκη απάντηση δίνουν τα στοιχεία. Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν», συμπληρώνει ο κ. Ηλιόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση Ηλιόπουλου:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει "ανοσία της αγέλης" και πουλάει ψεύτικη αισιοδοξία. Κυβερνητικά στελέχη λένε ξανά ότι...

Posted by Νάσος Ηλιόπουλος on Wednesday, January 5, 2022

ΔΗΜΟΦΙΛΗ