ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηταράκης: Τα Θεοφάνεια μήνυμα φώτισης σε όσους αντιμετωπίζουν διστακτικά τον εμβολιασμό τους

Μηταράκης: Τα Θεοφάνεια μήνυμα φώτισης σε όσους αντιμετωπίζουν διστακτικά τον εμβολιασμό τους
Μηνύματα φώτισης και ενότητας απηύθυνεαπό τη Χίο ο κ. Μηταράκης με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων (Φωτογραφία αρχείου) ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μήνυμα ενότητας αλλά και «φώτισης» προς όσους αντιμετωπίζουν ακόμα διστακτικά τον εμβολιασμό τους, απηύθυνε με αφορμή των εορτασμό των Θεοφανείων ο υπουργός Μετανάστευσης Ν. Μηταράκης, από τη Χίο, όπου εκλέγεται.

«Μήνυμα ενότητας προς συμπολίτες μας που οχυρώνονται πίσω από «χαρακώματα» έντασης και διχόνοιας, ενώ καλούμαστε να διαχειριστούμε κρίσεις», έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Μηταράκης.

Στην ανάρτησή του ο κ. Μηταράκης σχολίασε έμμεσα με αυτόν τον τρόπο τα όσα συνέβησαν στη Μυτιλήνη αλλά και στη Χίο όπου συγκεντρώσεις δεν επέτρεψαν την αποβίβαση μηχανημάτων που τουλάχιστον για την περίπτωση της Χίου προορίζονταν για την κατασκευή της νέας Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής.

Χίος: Έντονη διαμαρτυρία κατοίκων του νησιού για τη νέα κλειστή δομή - Εμπόδισαν πλοίο με μηχανήματα

Και συνέχισε ο κ. Μηταράκης:

«Η φετινή μεγάλη εορτή των Θεοφανείων εκπέμπει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Ένα μήνυμα φώτισης προς συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ακόμα διστακτικά τον εμβολιασμό τους, ακόμα και την κρίσιμη ώρα που η μετάλλαξη «Ο» κατακλύζει τη χώρα. Αλλά και ένα Χρόνια πολλά από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Λιθί της Χίου!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ