ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν εκφοβίζουν κανέναν» η απάντηση ΝΔ και Π. Μαρινάκη για τον εκρηκτικό μηχανισμό

«Δεν εκφοβίζουν κανέναν» η απάντηση ΝΔ και Π. Μαρινάκη για τον εκρηκτικό μηχανισμό
«Είμαι βέβαιος ότι οι αρμόδιες αρχές θα τους βρουν και θα τους οδηγήσουν στον φυσικό τους χώρο, που δεν είναι άλλος από τη φυλακή» ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης ΓτΠ/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ένα ισχυρό μήνυμα έναντι εκείνων που ανέλαβαν την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, έδωσαν τόσο το κόμμα, όσο και ο ίδιος ο Παύλος Μαρινάκης και που συνοψίζεται στο «Δεν εκφοβίζουν κανέναν».

Συγκεκριμένα, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Μια ακόμη φασιστική επίθεση τραμπούκων κατά της Νέας Δημοκρατίας. Η επίθεση στο σπίτι του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλου Μαρινάκη έγινε στις 15 Δεκεμβρίου και η ανάληψη της ευθύνης από τους τραμπούκους με τις κουκούλες χθες.

»Την απάντηση στις φασιστικές επιθέσεις τους θα δώσει το κράτος δικαίου. Κανέναν δεν εκφοβίζουν. Κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο δυνατή από τις κουκούλες τους.»

Ο ίδιος ο Παύλος Μαρινάκης με ανάρτησή του στο twitter τονίζει: «Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι ένα και είναι ξεκάθαρο: η Δημοκρατία μας δεν τους φοβάται. Κανένας μας δεν φοβάται. Είμαι βέβαιος ότι οι αρμόδιες αρχές θα τους βρουν και θα τους οδηγήσουν στον φυσικό τους χώρο, που δεν είναι άλλος από τη φυλακή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ