ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα καμπάνια για την εγγραφή μελών που έχει βαλτώσει

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα καμπάνια για την εγγραφή μελών που έχει βαλτώσει
Δεν λείπει και η γκρίνια στην Κουμουνδούρου για το ότι το εγχείρημα του www.isyriza.gr δεν έχει ακόμα την ανταπόκριση την οποία περίμεναν INTIME NEWS

Στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναγνωρίζουν την αδυναμία μετάδοσης των μηνυμάτων τους μέσα από τα συμβατικά ΜΜΕ, τα οποία χαρακτηρίζουν στην πλειονότητά τους φιλοκυβερνητικά κι εχθρικά προς τους ίδιους.

Γι’ αυτό και συνεχίζουν να εστιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην προώθηση μέσω αυτών των πολιτικών τους εκστρατειών.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά από τις καμπάνιες για την ακρίβεια και τον εμβολιασμό, τις οποίες χαρακτηρίζουν επιτυχημένες και με βάση τον αριθμό των χρηστών που τις είδαν, σειρά παίρνει η καμπάνια για την εγγραφή νέων μελών, η οποία έχει «κολλήσει» και λόγω της πανδημίας.

«Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στα χέρια σου - Γίνε μέλος», τιτλοφορείται το νέο σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο οποίο αναφέρεται ότι:

«Στον αγώνα που δίνουμε για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και την ισότητα χρειαζόμαστε τη φωνή σου, την γνώμη σου, τη συμβολή σου. Πληκτρολόγησε www.isyriza.gr και πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στα χέρια σου. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είσαι ΕΣΥ. Γίνε μέλος. #isyriza Μια νέα σχέση με την πολιτική #ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτικήΣυμμαχία».

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο νέο σποτ πρωταγωνίστρια είναι μια νέα γυναίκα.

Κι αυτό γιατί οι νέοι και οι γυναίκες εξακολουθούν να αποτελούν προνομιακά ακροατήρια για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως είχε αποδειχθεί κι εκλογικά το 2019.

Το σποτάκι προβλήθηκε για μερικές ώρες τη Δευτέρα, αλλά κατέβηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων και θα ανεβεί ξανά μέσα στις επόμενες ημέρες ή ακόμα και σήμερα Τετάρτη, όπως διαβεβαίωσαν το CNN Greece από την Κουμουνδούρου.

Δεν λείπει, πάντως, και η γκρίνια στην Κουμουνδούρου για το ότι το εγχείρημα του www.isyriza.gr δεν έχει ακόμα την ανταπόκριση την οποία περίμεναν.

Κάνουν, πάντως, και την αυτοκριτική τους παραδεχόμενοι ότι λείπει η υπεσχημένη διαδραστικότητα, αφού μέχρι στιγμής η ηλεκτρονική πλατφόρμα λειτουργεί κυρίως ως ενημέρωση για τα δελτία Τύπου του κόμματος και των βουλευτών του.

Αρχικές προσπάθειες όπως τα βίντεο με τους τομεάρχες και η κατάθεση απόψεων των μελών έχουν παγώσει κι αυτό μολονότι η εποχή της πανδημίας ευνοούσε την ηλεκτρονική επικοινωνία.

Στο μεταξύ, στο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία χαρακτηρίζουν δείγμα του μικροκομματισμού και της επιπολαιότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη τις διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου περί εκλογικού «αιφνιδιασμού» την άνοιξη ή το φθινόπωρο.

«Ο πρωθυπουργός πουλά ελπίδα για το τέλος της πανδημίας όταν δεν πουλά τρέλα για τα μη μέτρα που λαμβάνει για την αντιμετώπισή της», αναφέρουν χαρακτηριστικώς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ