ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο «Κάν’τους OFF» με πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο «Κάν’τους OFF» με πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακούγεται να μιλά για τις χαμηλότερες τιμές καυσίμων που απολαμβάνει η χώρα μας την ώρα που ο πελάτης κι ο υπάλληλος του βενζινάδικου κοιτούν με νόημα την τιμή να ανεβαίνει στα ύψη Screen Grab / YouTube

Με ένα νέο σποτ κατά της ακρίβειας συνεχίζει την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κι ο πρόεδρός του, Αλέξης Τσίπρας.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω των προσωπικών του σελίδων στα social media, ανάλαβε την προώθηση του νέου «επεισοδίου» του «Κάν’ τους OFF» στο οποίο «πρωταγωνιστεί» και πάλι η φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ακούγεται να μιλά για τις χαμηλότερες τιμές καυσίμων που απολαμβάνει η χώρα μας την ώρα που ο πελάτης κι ο υπάλληλος του βενζινάδικου κοιτούν με νόημα την τιμή να ανεβαίνει στα ύψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των μέτρων που προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα στο κατώτατο όριο που επιτρέπει η ΕΕ για όσο διαρκεί η κρίση, μέτρο που έχει ληφθεί κι από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως λένε στην Κουμουνδούρου, κι έχει οδηγήσει σε σημαντική συγκράτηση των τιμών σε πετρέλαιο κίνησης, θέρμανσης και βενζίνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ