ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν απευθύνει ο Φίλιππος Φόρτωμας

Κορωνοϊός: Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν απευθύνει ο Φίλιππος Φόρτωμας
Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Φόρτωμας, μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, επιστρέφει από σήμερα, υγιής στο σπίτι του και στα καθήκοντά του ΙΝΤΙΜΕ / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει ο Φίλιππος Φόρτωμας που επέστρεψε στα καθήκοντα του μετά από πολυήμερη νοσηλεία του με κορωνοϊό.

Ο βουλευτής της ΝΔ σε δήλωση του αναφέρει:

«Μετά από την πολυήμερη νοσηλεία μου στο ΓΝΑ λόγω της νόσησής μου από τον Covid 19, επιστρέφω σήμερα υγιής και ευγνώμων στο σπίτι μου και στα καθήκοντά μου.

Η δύσκολη αυτή περιπέτεια της υγείας μου είχε αίσιο τέλος και σε αυτό βοήθησε καθοριστικά το μοναδικό όπλο που μας έχει απλόχερα προσφέρει η επιστήμη, το εμβόλιο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους θεράποντες γιατρούς μου, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή φροντίδα τους, τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο και στους υπόλοιπους ασθενείς συμπολίτες μας, που αυτή την ώρα δίνουν το δικό τους αγώνα εναντίον του ιού.

Θα ήθελα, τέλος, να απευθύνω μία έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες:

Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε!

Καλή χρονιά σε όλους!».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είχε εισαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας αφού παρουσίασε χαμηλό επίπεδο οξυγόνου λόγω του κορωνοϊού.

Σημειώνεται πως ο βουλευτής είναι εμβολιασμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ