Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την υποψήφια πρόεδρο της Γαλλίας, Βαλερί Πεκρές
Ανανεώθηκε:
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ιδιωτικό γεύμα με την Περιφερειάρχη της περιοχής του Παρισιού και υποψήφια των Ρεπουμπλικανών (LR) για το αξίωμα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Πεκρές, η οποία επισκέπτεται την Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος επαναβεβαιώθηκε το παραδοσιακά εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας - Γαλλίας, συζητήθηκαν οι προκλήσεις της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, του οποίου είναι μέλη η ΝΔ και οι Ρεπουμπλικανοί (LR), και έγινε εκτενής ανάλυση των γεωπολιτικών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Στο γεύμα παρέστησαν o πρώην Επίτροπος της ΕΕ Michel Barnier και ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου.
SPONSORED
Σήμερα στο κοιμητήριο Παπάγου στις 12 η κηδεία του Γιώργου Σουφλιά
08:24
Ισραηλινή επίθεση στο πετροχημικό εργοστάσιο στο Μαχσάχρ του Ιράν
08:16
Τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Περαία
08:13
Όχι σε «προκρατήσεις» θέσεων και συνεργασίες με υπάρχοντα σχήματα, λένε στην ΕΛ.Α.Σ
08:09