Δήμητρα Λιάνη για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε την απάντησή του

Με καυστικό τρόπο σχολίασε η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου την ήττα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, κατά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής.
Σχολιάζοντας, συγκεκριμένα, το εκλογικό αποτέλεσμα η τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, σχολίασε με νόημα:
«Ο Γιώργος πήρε την απάντησή του. Το ΚΙΝΑΛ δεν είναι σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα. Ο Ανδρέας ήταν και θα παραμείνει ο μοναδικός χαρισματικός ηγέτης που λάτρεψε ο κόσμος και γι’ αυτό είναι αναντικατάστατος».
Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και κληθείσα να σχολιάσει την εκλογική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου απάντησε: «Θα ήθελα να πω μόνο το εξής: Αρχή άνδρα δείκνυσι» (σ.σ. Η εξουσία αποκαλύπτει τον χαρακτήρα).

Σύνδεση των τραπεζικών συστημάτων Ρωσίας - Ιράν εν μέσω κυρώσεων
19:29
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αυτές είναι οι νέες ασφαλιστικές εισφορές
19:20
Δίκη ντράμερ: Την ενοχή του προτείνει ο εισαγγελέας - «Διαταραγμένος ο σεξουαλικος κόσμος του»
19:16
Σκληρή κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Τσαπανίδου περί «εκβιασμού Ανδρουλάκη»
19:11