Δήμητρα Λιάνη για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε την απάντησή του
Με καυστικό τρόπο σχολίασε η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου την ήττα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, κατά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής.
Σχολιάζοντας, συγκεκριμένα, το εκλογικό αποτέλεσμα η τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, σχολίασε με νόημα:
«Ο Γιώργος πήρε την απάντησή του. Το ΚΙΝΑΛ δεν είναι σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα. Ο Ανδρέας ήταν και θα παραμείνει ο μοναδικός χαρισματικός ηγέτης που λάτρεψε ο κόσμος και γι’ αυτό είναι αναντικατάστατος».
Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και κληθείσα να σχολιάσει την εκλογική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου απάντησε: «Θα ήθελα να πω μόνο το εξής: Αρχή άνδρα δείκνυσι» (σ.σ. Η εξουσία αποκαλύπτει τον χαρακτήρα).
Φωτιά σε οικόπεδο στον Ταύρο - Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής
15:03
Υπό έλεγχο η φωτιά που εκδηλώθηκε στην Σπινάρη της Κοζάνης
14:46
Από το padel στην Ισπανία στους μαραθωνίους της Ιαπωνίας: Η νέα εποχή του fitness travel
14:37
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Κυριακή (30/8) σε Κρήτη, Δωδεκάνησα, Σάμο και Ικαρία
14:25