Νικολαΐδης: Και ο ΣΚΑΙ επιβεβαιώνει τον Πολάκη
Ανανεώθηκε:
Στο ότι κι ο ΣΚΑΙ επιβεβαιώνει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, για τα όσα συνέβησαν σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο εστιάζει, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υπογραμμίζει πως μετά από τον αυτόπτη μάρτυρα και δημοσιογράφο, κ. Παπανίδη, βγαίνει όχι μόνο ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, αλλά και δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και διαψεύδει τα περί απειλών του Παύλου Πολάκη, επιβεβαιώνοντας την προβοκάτσια και το κόψιμο προστίμου σε εργαζόμενο που κατέβασε τη μάσκα του μακριά από πελάτες για να φάει μία μπουκιά φαγητό.
«Τελικά το μόνο που μένει είναι η λάσπη των υπογείων της ΝΔ και η πολιτική εντολή σε αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα επί δίκαιους κι άδικους στην εστίαση», παρατηρεί ο κ. Νικολαΐδης.
Η ανάρτηση Νικολαΐδη:
Ζελένσκι στο BBC: Ο Πούτιν έχει ήδη ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο - Δεν θα παραδώσουμε εδάφη
07:08
Τι αλλάζει φέτος στις φορολογικές δηλώσεις - Νέοι κωδικοί και παγίδες
07:05
Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό με λίγες βροχές και άνοδο θερμοκρασίας
07:00
Νέες ρυθμίσεις για τους αγρότες: Έως πότε δόθηκε παράταση για χρηματοδότηση και αγροτικά ακίνητα
06:30