Οικονόμου στο CNN Greece για κορωνοχρέη: Σε ανοιχτή γραμμή με την αγορά - Αξιολογούμε τα δεδομένα
Την κυβερνητική ετοιμότητα να μεγαλώσει το δίχτυ προστασίας για τους πληττόμενους επαγγελματίες από τα περιοριστικά μέτρα ανάσχεσης του κορωνοϊού διαμήνυσε ο Γιάννης Οικονόμου.
Απαντώντας σε ερώτημα του CNN Greece, για το αίτημα που εγείρεται από εκπροσώπους της αγοράς για παράταση στην προθεσμία που ισχύει για την ρύθμιση των κορωνοχρεών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: «Αξιολογούμε συνεχώς τα δεδομένα που έρχονται από την αγορά, στη διαρκή και ανοιχτή επικοινωνία που έχουμε μαζί τους και όταν αποφασιστεί να αν χρειαστεί να ανακοινωθεί και κάτι επιπλέον, εδώ είμαστε να το δούμε».
Ο κ. Οικονόμου υπενθύμισε ότι: «Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ένα πλαίσιο μέτρων στήριξης για εκείνους τους επιχειρηματικούς κλάδους πάνω στους οποίους έχουν επίπτωση οι περιορισμοί που αποφασίστηκαν από το τέλος του προηγούμενου χρόνου και εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ».
Κατέληξε δε, ότι η επιπλέον μέριμνα που τυχόν ληφθεί θα αφορά «κυρίως τους κλάδους εκείνους που πλήττονται από τα περιοριστικά μέτρα».
SPONSORED
Οι προσωρινοί πίνακες της ΔΥΠΑ για τον κοινωνικό τουρισμό συνταξιούχων
03:00
Τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής και υποστήριξης για τις Πανελλήνιες 2026
02:00
Σε ποιους νέους κλάδους επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 5 Iουνίου
00:30