ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Την ημέρα που καταρρέει το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, ο επιτελάρχης αποκαθηλώνεται

ΣΥΡΙΖΑ: Την ημέρα που καταρρέει το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, ο επιτελάρχης αποκαθηλώνεται
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε νέα ανάρτηση στο twitter του Μένιου Φουρθιώτη ΙΝΤΙΜΕ

Με νέα ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως μετά τις αποκαλύψεις για νομοθετικές παρεμβάσεις υπέρ του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη, ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν μπορεί πλέον να παριστάνει τον υπουργό.

«Την ημέρα που καταρρέει με πάταγο και θάβεται στο χιόνι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, ο αρχιεπιτελάρχης του κ. Γεραπετρίτης αποκαθηλώνεται. Όχι από τον ίδιο, αλλά από τις αποκαλύψεις για τις στενές επαφές του, την εκδούλευση της μισής κυβέρνησης και τις υποσχέσεις για νομοθετικές παρεμβάσεις υπέρ του υπόδικου παρουσιαστή κ. Φουρθιώτη», υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, προσθέτοντας πως είναι φανερό ότι ο κ. Γεραπετρίτης δεν μπορεί πια να συνεχίσει να παριστάνει τον υπουργό.

«Αυτό που δεν είναι ακόμη φανερό είναι αν θα φύγει μόνος ή θα τον ακολουθήσουν και άλλοι υπουργοί ως υπαίτιοι της πιο κραυγαλέας κατάρρευσης του κράτους που έχει συμβεί ποτέ από μια χιονόπτωση», συμπληρώνουν στην Κουμουνδούρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρεται σε νέα ανάρτηση στο twitter του Μένιου Φουρθιώτη στην οποία παραθέτει μήνυμα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο παρουσιαστής, του Γιώργου Γεραπετρίτη που του δίνει αναφορά μετά από επαφές του με τους Άδωνι Γεωργιάδη, Στέλιο Πέτσα και Θοδωρή Λιβάνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ