Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο οδηγό στην Αττική Οδό
Αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο οδηγό ζήτησε ο πρωθυπουργός από τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού - Έγινε δεκτό από την εταιρεία.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.
Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.
Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο. Η εταιρεία το αποδέχθηκε.
ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ: Νέα πρόσωπα στο «κάδρο» για την υπόθεση του σμήναρχου - κατασκόπου: Ψάχνουν τους «συνδέσμους» του στην Κίνα
12:58
Πρόσκληση Τραμπ σε Μητσοτάκη για το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα τον Φεβρουάριο
12:55
Παγωμένοι βρέθηκαν οι μετανάστες κοντά στον ποταμό Έβρο - Ξεπερνά τα έξι μέτρα το ύψος των υδάτων (vid)
12:47
Κεραμέως: Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις μισθών και παροχών - Την επόμενη εβδομάδα ψηφίζεται το ν/σ για τις Συλλογικές Συμβάσεις (vid)
12:33